Sidan innehåller annonslänkar

CASIO G-Shock 40.5mm

Jämför produkt CASIO G-Shock 40.5mm online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten CASIO G-Shock 40.5mm i kategorin Casio G-Shock Classic här hos oss.

Produktinformation

Klockia är auktoriserad återförsäljare av Casio och lämnar alltid 2 års garanti. Alla Casioklockor skickas i originalask med kvitto och taggar. Denna nya G-Shock är en del av den ikoniska 5600-serien från Casio G-Shock, men nu i en smal, kompakt storlek som gör den lätt att bära.

Glasavlagring skapar ett metalliskt bronsfärgat tavla som är stilrent och sofistikerat, som accentueras med sidoknappar och spänne i metall för en polerad look. Med de enkla lägesindikatorerna på tavlan tillsammans med det platta armbandet har du allt du behöver för att göra ett originellt uttalande med denna eleganta, strömlinjeformade design. Stöttålig Stöttålig konstruktion skyddar mot stötar och vibrationer. Displayindikator En lysdiod blinkar så snart ett alarm eller en nedräkningstid infaller eller en timsignal ska pipa. Stoppfunktion - 1/100 sek.

- 24 tim. Noggrann mätning av passerad tid med en knapptryckning. Bråktalet anger måttenheten och timtalet anger den maximala tidmätningen. Tidur - 1/1 sek.

- 24 tim. För alla som vill veta exakt Nedräkningstiduren hjälper dig att komma ihåg speciella eller återkommande händelser genom att avge en akustisk signal vid en inställd tidpunkt. Tiden kan ställas in i steg om sekunder och upp till 24 timmar i förväg. Fleralarmsfunktion, timsignal Med fleralarmsfunktionen kan du ställa in ett dagligt alarm (endast tidsinställning) eller ett alarm för en viss tid på en viss dag (månads-, dags- och tidsinställning).

Talet anger hur många fleralarmsfunktioner som finns. Timsignalen gör att armbandsuret piper varje hel timme. Automatisk kalender När den automatiska kalendern har ställts in visas alltid det korrekta datumet. 12/24-timmarsvisning Tiden visas antingen i 12-timmarsformat eller 24-timmarsformat. .

Produkter från kända varumärken
bracelet

bracelet från Daniel Wellington

Se alla produkter
Örhängen

Örhängen från Nordic Spectra

Se alla produkter
Örhängen

Örhängen från Caroline Svedbom

Se alla produkter
Halsband

Halsband från Efva Attling

Se alla produkter