Produkter från Casio Collection

5 Produkter
Är du ute och letar efter något inom kategorin Casio Collection så kan du sluta leta. Här har vi samlat produkter från kända återförsäljare. Om produkten inte går att hitta inom kategorin Casio Collection så finns det med säkerhet andra kategorier med massvis av spännande artiklar att bläddra bland. Välkommen att utforska hela sortimentet vi har att erbjuda till härliga online priser.
Sortera

Casio Collection

Hitta produkter inom kategorin Casio Collection till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Casio Collection.

Casio är ett japanskt elektronikföretag grundat 1946. Casio är mest kända för sina miniräknare, kassamaskiner, musik- och ljudprodukter, handdatorer, kameror och klockor. 1957 släppte Casio sin första helt elektroniska miniräknare. Ett exempel på en miniräknare som Casio gjort är Casio CFX 9500. Denna grafritande miniräknare är vanlig på gymnasiets barn-och-fritidsprogram och även vid vidare utbildningar. Denna miniräknare har även en version med tilläggsnamnet "plus" som har dubbelt så mycket minne (64 kB) och färgskärm med tre färger (orange, blå och grön).

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
CASIO Sport Solar