Sidan innehåller annonslänkar

Classic Tennis Bracelet Silver

Beställ Classic Tennis Bracelet Silver på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Classic Tennis Bracelet Silver inom kategorin Bracelet.

Produktinformation

Att smycka sig kan kännas tungt, men vårt Tennis Bracelet i silver är alltid en vinnare. Armbandet är bekvämt och elegant och hjälper dig igenom dagen, från morgon till sena cocktail-kvällar.

För extra hållbarhet har vi säkert satt varje glittrande kristall individuellt. Kedjan är tillverkad i högkvalitativt 316L rostfritt stål och har olika ringar så att du kan hitta din storlek.

Se gärna också

Classic Bracelet Rose Gold

Classic Bracelet har designats för att reflektera den trollbindande skönheten hos våra minimalistiska klockor. Classic Bracelets avslappnade men ändå smakfulla stil är en hyllning till det perfekta hantverket som ligger bakom alla tidlösa produkter från Daniel Wellington. Justera armbandet Du kan justera storleken på ditt armband något genom att försiktigt trycka ihop eller vidga den. Hantera alltid ditt armband varsamt, så att det håller i många år framöver.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Halsband

Halsband från Efva Attling

Se alla produkter
bracelet

bracelet från Daniel Wellington

Se alla produkter
watch

watch från Daniel Wellington

Se alla produkter
Halsband

Halsband från Nordic Spectra

Se alla produkter