Sidan innehåller annonslänkar

Classic Tennis Bracelet Gold

Beställ Classic Tennis Bracelet Gold på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Classic Tennis Bracelet Gold inom kategorin Bracelet.

Produktinformation

Att smycka sig kan kännas tungt, men vårt Tennis Bracelet i guld är alltid en vinnare. Armbandet är bekvämt och elegant och hjälper dig igenom dagen, från morgon till sena cocktail-kvällar.

För extra hållbarhet har vi säkert satt varje glittrande kristall individuellt. Kedjan är tillverkad i högkvalitativt 316L rostfritt stål och har olika ringar så att du kan hitta din storlek.

Se gärna också

Classic Unity Lumine

Vårt Classic Lumine Unity Bracelet är en nätt accessoar som gör intryck. De sammanvävda ringarna anspelar på ett bestående band och de högkvalitativa kristallerna visar hur värdefullt det är. Precisa logotyp-etsningar fulländar smycket med diskreta detaljer. Bär det som en vacker påminnelse om vad som är viktigt i livet, eller ge bort det till någon du bryr dig om.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Armband

Armband från Edblad

Se alla produkter
Armband

Armband från Drakenberg Sjölin

Se alla produkter
necklace

necklace från Daniel Wellington

Se alla produkter
Longines Master Collection

Longines Master Collection från Longines

Se alla produkter