Produkter från BIOPLAST

5 Produkter
I kategorin BIOPLAST finns ett urval framtaget av oss som kommer ifrån kända återförsäljare. Vi listar bara produkter av god kvalitet till konkurrenskraftiga priser. Letar du efter någonting speciellt i kategorin BIOPLAST så hittar ni det på den här sidan. Ett tips från oss är att alltid jämföra produkter online innan köpet för ha möjligheten att spara pengar till annat.
Sortera

BIOPLAST

Hitta produkter inom kategorin BIOPLAST till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom BIOPLAST.

Bioplast är plast som tillverkats av biologiskt framställda råvaror, som till exempel stärkelse. Den vanligaste råvaran till plast är annars råolja. Bioplast går att dela upp i två olika delar: Biologisk nerbrytbar plast Råvaran som plasten är gjord av är förnyelsebar eller gjord av biomaterial (biobaserade plaster)De biologiskt nedbrytbara bryts ner till koldioxid, vatten och/eller metan och ny biomassa. De biobaserade plasterna görs av biologiskt nedbrytbara resurser, alltså till exempel majs, socker eller cellulosa istället för att använda fossila ämnen. De kan också innehålla kol och väte.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
Navelpiercing i medicinsk bioplast