Sidan innehåller annonslänkar

Thomas Sabo Kära Syster Berlock


Beställ Thomas Sabo Kära Syster Berlock på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Thomas Sabo Kära Syster Berlock inom kategorin Berlocker.

Produktinformation

* Artikelnamn Kära Syster Berlock * Bredd 1,5 cm * Höjd 2,3 cm * Material Silver * Sten Cubic Zirconia * Kollektion Charm Club * Varumärke Thomas Sabo * Artikelnummer 1266-051-14... .

Berlock

En berlock är ett litet föremål som kan fästas i ett smycke, till exempel ett armband. Föremålet kan föreställa en mängd olika saker, till exempel ett hjärta, en fyrklöver, en fisk eller en ängel. En medaljong är ett smycke man kan bevara små föremål i. Vanliga föremål är ett fotografi eller en hårlock.

Från kunskapsbanken

Sabo

Sabo kan syfta på: Sveriges Allmännytta (tidigare SABO), bransch- och intresseorganisation för kommunala allmännyttiga bostadsföretag i Sverige Pablo Leiva Wenger (artistnamnet Sabo), svensk hiphopartist och skådespelare Sarbo (distrikt i Liberia)

Syster

Lillasyster omdirigeras hit. För rockgruppen Lillasyster, se Lillasyster (musikgrupp) För filmproduktionsbolaget, se Lillasyster produktion Syster är också ett kvinnonamn, se Syster (namn) En syster är en kvinnlig medlem i en syskonskara. En lillasyster är en yngre syster, medan en storasyster är en äldre syster. Syster kan också vara ett familjärt tilltalsord kvinnor emellan. En tvillingsyster är ett kvinnligt syskon som fötts samtidigt som personen. En halvsyster har en gemensam förälder med den person den är syster till. En styvsyster, plastsyster eller bonussyster är barn till en av föräldrarnas partner. En adoptivsyster är föräldrarnas adoptivbarn, och en fostersyster är föräldrarnas fosterbarn. Ordet syster kan även syfta på en sjuksköterska eller, i första hand historiskt, en nunna.