Sidan innehåller annonslänkar
Thomas Sabo

Berlock Bokstav J Guld Thomas Sabo

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

* Artikelnamn Berlock Bokstav J Guld Thomas Sabo * Bredd 0,6 cm * Höjd 2,5 cm * Material Guldpläterat silver * Stentyp Cubic Zirconia * Kollektion Charm Club * Varumärke Thomas...


Beställ Berlock Bokstav J Guld Thomas Sabo på nätet redan idag. Köp inför black friday, cyber monday eller på mellandagsrea med eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Berlock Bokstav J Guld Thomas Sabo inom kategorin Berlocker.

Kategori: Berlocker
Artikelnummer: 75541
Visa fler

Från kunskapsbanken

Berlock

En berlock är ett litet föremål som kan fästas i ett smycke, till exempel ett armband. Föremålet kan föreställa en mängd olika saker, till exempel ett hjärta, en fyrklöver, en fisk eller en ängel. En medaljong är ett smycke man kan bevara små föremål i. Vanliga föremål är ett fotografi eller en hårlock.

Ateljé

Ateljé är en arbetslokal för en konstnär. En ateljé är oftast ändamålsenlig, och har de utrymmen och framförallt det ljusinsläpp som krävs för den konstnärliga verksamheten. Ateljéer används även av till exempel formgivare, silversmeder, fotografer och grafiker. Med ateljévåning menas ofta en våning belägen högst upp i ett hus med stora fönster, eventuellt takfönster.

Sabo

Sabo kan syfta på: Sveriges Allmännytta (tidigare SABO), bransch- och intresseorganisation för kommunala allmännyttiga bostadsföretag i Sverige Pablo Leiva Wenger (artistnamnet Sabo), svensk hiphopartist och skådespelare Sarbo (distrikt i Liberia)