Topp till invändigt gängad labret - pyramid - 24K guld PVD

Kontrollera pris

Köp nu

Topp till invändigt gängad labret 24K guld PVD. PVD är en beständig plätering som aldrig går bort och tål både dusch och bad. Staven är i 316L kirurgstål. Denna topp passar till en invändigt...


Beställ Topp till invändigt gängad labret - pyramid - 24K guld PVD på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Topp till invändigt gängad labret - pyramid - 24K guld PVD inom kategorin Barbell.

Läs mer...
Kategori: Barbell
Artikelnummer: BG-STIAN-01
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
ORIS Big Crown ProPilot

ORIS Big Crown ProPilot från Oris

Se alla produkter
Klockor

Klockor från Georg Jensen

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Berlock

En berlock är ett litet föremål som kan fästas i ett smycke, till exempel ett armband. Föremålet kan föreställa en mängd olika saker, till exempel ett hjärta, en fyrklöver, en fisk eller en ängel. En medaljong är ett smycke man kan bevara små föremål i. Vanliga föremål är ett fotografi eller en hårlock.

Accent

Accent kan avse:

Sabo

Sabo kan syfta på: Sveriges Allmännytta (tidigare SABO), bransch- och intresseorganisation för kommunala allmännyttiga bostadsföretag i Sverige Pablo Leiva Wenger (artistnamnet Sabo), svensk hiphopartist och skådespelare Sarbo (distrikt i Liberia)

Klockor

Se klocka (olika betydelser) för andra typer av klockor. Klockor, är en typ av slagverk i symfoniorkester. Mekaniserade och automatiserade klockor kallas klockspel.