Topp till invändigt gängad labret - kors - 24K guld PVD

Kontrollera pris

Köp nu

Topp, till invändigt gängad labret i allergivänligt 316L kirurgiskt stål med 24K guld PVD. Guldet är beständigt och tål både dusch och bad. Färgen går inte bort. Denna fina topp passar till...


Beställ Topp till invändigt gängad labret - kors - 24K guld PVD på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Topp till invändigt gängad labret - kors - 24K guld PVD inom kategorin Barbell.

Läs mer...
Kategori: Barbell
Artikelnummer: BG-STIAN-42
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Armband

Armband från Arild Links

Se alla produkter
Casio G-Shock Classic

Casio G-Shock Classic från Casio

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Certina

Certina är ett schweiziskt urmärke som idag ingår i Swatch. Namnet Certina kommer ifrån det latinska ordet "certus" som betyder "säker" eller "pålitlig". 1888 öppnade bröderna Adolf och Alfred Kurth en urfabrik, Kurth Frères, i Grenchen. Från 1906 sålde man ur under märket Grana men vid 50-årsjubileet 1938 infördes Certina, som småningom blev fabrikens huvudmärke. I början av 1970-talet drabbades den schweiziska urindustrin av en kris och 1971 övertogs Certina av ASUAG / GWC. 1983 uppgick ASUAG i SMH, numera Swatch Group.

Big

Big är en amerikansk filmkomedi som hade biopremiär i USA den 3 juni 1988, i regi av Penny Marshall med Tom Hanks i huvudrollen.

Casio

Casio är ett japanskt elektronikföretag grundat 1946. Casio är mest kända för sina miniräknare, kassamaskiner, musik- och ljudprodukter, handdatorer, kameror och klockor. 1957 släppte Casio sin första helt elektroniska miniräknare. Ett exempel på en miniräknare som Casio gjort är Casio CFX 9500. Denna grafritande miniräknare är vanlig på gymnasiets barn-och-fritidsprogram och även vid vidare utbildningar. Denna miniräknare har även en version med tilläggsnamnet "plus" som har dubbelt så mycket minne (64 kB) och färgskärm med tre färger (orange, blå och grön).