Topp till invändigt gängad labret - blomma med hänge - kirurgstål


Jämför produkt Topp till invändigt gängad labret - blomma med hänge - kirurgstål online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Topp till invändigt gängad labret - blomma med hänge - kirurgstål i kategorin Barbell här hos oss.

Produktinformation

Topp med 3 ovala kristaller formade som en lotusblomma med ett litet hänge. Denna topp passar till invändigt gängad labret.

Denna topp passar till en invändigt gängad stav i 1,2 mm. Toppen är 5.5... .

Från kunskapsbanken

Tillbehör

För schacktillbehör se schacktermer.Ett tillbehör är en enhet som är avsedd att användas tillsammans med en huvudprodukt. Utan samtidig tillgång till en huvudprodukt är användningsområdet för ett tillbehör begränsat eller saknas. Ex: Ett tangentbord är ett tillbehör till en stationär dator. Utan dator kan inte tangentbordet användas. Ett hus är i lagens mening ett tillbehör till en fastighet. Kökstillbehör utgörs av kastruller, stekpannor, kaffekokare, visp och andra verktyg, tallrikar, bestick o s v. Reservhjul och takräcke är tillbehör till en bil.

Örhängen

Denna artikel behandlar smycket örhänge. För själva håltagningen, se Piercing Örhängen är de smycken som är avsedda att fästas i öronloben, ofta i form av en örsnibbspiercing. Clips (som inte kräver hål i öronen) kom på 1930-talet. På 1950-talet kom örhängen som skruvades fast i öronloben. Mest utrerade moden: gigantiska plastpärlor och Chanelclips under 1950- och 1960-talet; tunna stora guldringar ("kreolringar") under 1970-talet; decimeterlånga "orientaliska" hängen c:a 1988–1992.