Topp till invändigt gängad labret - änglavinge -316L kirurgstål


Jämför produkt Topp till invändigt gängad labret - änglavinge -316L kirurgstål online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Topp till invändigt gängad labret - änglavinge -316L kirurgstål i kategorin Barbell här hos oss.

Produktinformation

Topp till invändigt gängad labret i allergivänligt och implantatgraderat 316L kirurgstål.Denna topp passar till en invändigt gängad stav i 1,2 mm. Änglavingen är 11 mm lång och 4 mm bred.Denna... .

Från kunskapsbanken

Tillbehör

För schacktillbehör se schacktermer.Ett tillbehör är en enhet som är avsedd att användas tillsammans med en huvudprodukt. Utan samtidig tillgång till en huvudprodukt är användningsområdet för ett tillbehör begränsat eller saknas. Ex: Ett tangentbord är ett tillbehör till en stationär dator. Utan dator kan inte tangentbordet användas. Ett hus är i lagens mening ett tillbehör till en fastighet. Kökstillbehör utgörs av kastruller, stekpannor, kaffekokare, visp och andra verktyg, tallrikar, bestick o s v. Reservhjul och takräcke är tillbehör till en bil.