Sidan innehåller annonslänkar

Ball Closure Ring - 1,2 mm i allergivänligt titan


Beställ Ball Closure Ring - 1,2 mm i allergivänligt titan på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Ball Closure Ring - 1,2 mm i allergivänligt titan inom kategorin Ball closure ring.

Produktinformation

Ball Closure Ring i allegivänligt titan - 1,2 mmKulan på piercingringen är 4mm.Finns i storlek10 mmKan användas till bland annat Näsa, helix, Läpp, conch, Öra eller ÖgonbrynEn BCR-ring är svår... .

Se gärna också

Ball Closure Ring - 1,6 mm - Svart

Ball Closure Ring i Kirurgiskt Stål 316L - 1,6 mm, SVARTSmycket finns även i guld, stål eller roséguldFinns i följande storlekar8 mm10 mmKan användas till bland annat Näsa, Navel, Läpp, Bröstvårta,...

Läs mer

Från kunskapsbanken

Alliansring

Alliansring är en fingerring med flera stenar, vanligtvis diamanter. Ringtypen kom till Sverige runt 1930 som ett alternativ till den tidens vigselring som då mestadels var en slät guldring. Numera är alliansringen att se som en modell bland flera för vigselring och förlovningsring.

Emma

Emma eller EMMA kan syfta på:

Action

Se även Action (sång) för sången av Sweet.Action, engelska för handling, är en genre i fiktion, framförallt i film (actionfilm), datorspel (actionspel), leksaksmarknad (actionfigurer) och tecknade serier. Action omfattar snabba, riskfyllda och ibland våldsamma aktiviteter, som slagsmål, strid, kampsport, biljakter och extremsport.Actiongenren är en av de mer livaktiga och framgångsrika. Av de 250 mest framgångsrika filmerna är majoriteten i huvudsak actionberättelser. Många av de bäst säljande böckerna är också actionberättelser. De flesta av de bäst säljande videospelen är actionbaserade. Bland de mest säljande tecknade serierna är de flesta actionbaserade. Under perioder har western-genren, som ibland räknas som en undergenre till actiongenren, varit totalt dominerande inom TV-serieproduktion.