Sidan innehåller annonslänkar
Thomas Sabo

Thomas Sabo Presentset Charm Club Student

Kontrollera pris

Köp nu

Den perfekta gåvan till studenten! Ett smycke bestående av ett klassiskt armband från Charm Club tillsammans med en detaljerad studentmössa. En gåva som blir ett betydande minne från den stora dagen...


Beställ Thomas Sabo Presentset Charm Club Student på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Thomas Sabo Presentset Charm Club Student inom kategorin Armband.

Läs mer...
Kategori: Armband
Artikelnummer: SET-STUDENT-TS
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Ringar

Ringar från Efva Attling

Se alla produkter
Armband

Armband från Caroline Svedbom

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Gent

Gent är en stad och kommun i Flandern i Belgien, med 262 219 invånare (år 2019). Gent ligger i provinsen Östflandern. Stadens järnvägsstation är en av Belgiens mest trafikerade och även om Gent ligger i inlandet så har staden en hamn, som står i förbindelse med Nordsjön via Gent-Terneuzenkanalen. Det finns en väl utbyggd spårvagnstrafik och lokaltrafiken är generellt sett billig. Det finns tre spårvagnslinjer i staden, linje 1, linje 2 och linje 4. Eftersom det är en universitetsstad är antalet cyklister ganska stort. Dialekten man talar i Gent kallas för Gents. Den avviker ganska mycket från de andra östflamländska dialekterna. Varje sommar anordnas den tio dagar långa festivalen Gentse Feesten.