Sidan innehåller annonslänkar

Astrid & Agnes ASTRID Big Armband Stål


Beställ Astrid & Agnes ASTRID Big Armband Stål på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Astrid & Agnes ASTRID Big Armband Stål inom kategorin Armband.

Produktinformation

* Artikelnamn ASTRID Big Armband Stål * Längd Justerbar 72 + 7 cm * Bredd 26 mm * Material Stål * Kollektion Astrid * Varumärke Astrid & Agnes * Artikelnummer 370049 .

Se gärna också

Georg Jensen Torun Armring Roséguld med Briljanter

En armring med vacker, rak skena som löper samman i ett stilfullt lås. Armringen löper fint kring bärarans handled och har en tidlös design. Vid låset syns en extra detalj som är klädd med pavéinfattade...

Läs mer

Från kunskapsbanken

Agnes

Agnes är ett kvinnonamn av grekiskt ursprung, som använts i Sverige sedan slutet av 1200-talet. Det kommer från grekiskans agnós med betydelsen kysk. Namnet har även kommit att associeras med agnus, det grekiska ordet för lamm. Namnet var populärt kring förra sekelskiftet (1900) och har under 2000-talet kommit att bli ett av de vanligaste namnen bland nyfödda flickor.Den 31 december 2017 fanns det totalt 23 204 kvinnor folkbokförda i Sverige med namnet Agnes, varav 13 736 bar det som tilltalsnamn.Namnsdag i Sverige: 21 januari Namnsdag i Finland (finlandssvenska namnlängden): 21 januari

Big

Big är en amerikansk filmkomedi som hade biopremiär i USA den 3 juni 1988, i regi av Penny Marshall med Tom Hanks i huvudrollen.