Sidan innehåller annonslänkar

AROCK CHRIS Armband Grön

-56%

Jämför produkt AROCK CHRIS Armband Grön online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten AROCK CHRIS Armband Grön i kategorin Armband här hos oss.

Produktinformation

* Artikelnamn CHRIS Läder Armband Grön * Längd Justerbar 41-43 cm * Material Läder * Kollektion Chris * Varumärke AROCK * Artikelnummer 360934 .

Se gärna också

Georg Jensen Infinity Armband 18K Guld med Diamanter

Infinity Armband 18 K Gult Guld Med Diamanter är ett fantastiskt vackert guldarmband från Georg Jensen. Armbandet bygger på infinity-kollektionens evighetsform och skapar ett maffigt och samtidigt elegant...

Läs mer

Från kunskapsbanken

Chris

Chris (eller Kris) är en kortform för mansnamnen Christoffer, Christer eller Christian och för kvinnonamnet Christina.Den 31 december 2014 fanns det totalt 532 kvinnor och 1 000 män folkbokförda i Sverige med namnet Chris, varav 314 kvinnor och 573 män bar det som tilltalsnamn.Namnsdag: saknas

Grön

Grön är en av de traditionella spektralfärgerna och det gröna färgområdet omfattar en mängd olika gröna nyanser. I det standardiserade färgbeteckningssystemet NCS är grön en av sex elementarfärger och har beteckningen G. I RGB-systemet för additiv färgblandning är grön (G) en av de tre primärfärgerna. Grönt är den dominerande färgen i levande vegetation och har symboliska betydelser som ofta har att göra med naturen.