Armani Exchange Outerbanks 44mm Gift Set

Beställ Armani Exchange Outerbanks 44mm Gift Set på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Armani Exchange Outerbanks 44mm Gift Set inom kategorin Armani Exchange.

Produktinformation

Klockia är auktoriserad återförsäljare av Armani Exchange och lämnar alltid 2 års garanti. Alla Armani Exchange klockor skickas i originalask.Armani Exchange Herrklocka - Outerbanks Denna tuffa herrklocka från Armani Exchange har en elegant svart boett och en matchande svart urtavla med stilrena streck som indexmarkörer.

Klockan har en generös diameter på 44 mm och ett sportigt rött silikonarmband med en bredd på 22 mm.Klockan har en vattentäthet på 5 BAR, vilket innebär att den tål vattenspray och lätt regn, men den är inte lämplig för djupare vattenaktiviteter eller simning.Med sitt analoga quartzurverk håller klockan exakt tid och har även en praktisk datum- och tidtagningsfunktion. Den här klockan är ett utmärkt val för den stilmedvetna mannen som gillar en sportig och maskulin design. .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Klockaonline.se 2023