Sidan innehåller annonslänkar

Armani Exchange Lady Banks 40mm

Beställ Armani Exchange Lady Banks 40mm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Armani Exchange Lady Banks 40mm inom kategorin Armani Exchange.

Produktinformation

Klockia är auktoriserad återförsäljare av Armani Exchange och lämnar alltid 2 års garanti. Alla Armani Exchange klockor skickas i originalask.Armani Exchange Damklocka Denna damklocka från Armani Exchange har en elegant grå urtavla med stilfulla streck som indexmarkörer.

Klockan har en diameter på 40 mm och en boett i grått. Armbandet är tillverkat av silikon i matchande grå färg och har en bredd på 20 mm.Klockan har en vattentäthet på 3 BAR, vilket innebär att den är tålig mot vattenspray och regn, men den är inte avsedd för djupare vattenaktiviteter som simning.Med sitt pålitliga analoga quartzurverk håller den exakt tid, och den är ett stilfullt tillskott till din outfit.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Se gärna också

Armani Exchange Geraldo 44mm

Klockia är auktoriserad återförsäljare av Armani Exchange och lämnar alltid 2 års garanti. Alla Armani Exchange klockor skickas i originalask med kvitto och taggar.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Klockaonline.se 2023